Добре дошли в нашия магазин!

Категории

Последни новини

Keratin Active Keratin Active

Интензивно възстановяване на коса с активен кератин

Косата ви изглежда зле?    Имате цъфтящи краища?  Косата ви "непослушна", "стърчаща?"

 Причините - липса на кератин в структурата на косъма, което се дължи на отрицателното въздействие на околната среда, небалансирана диета, стрес, строги диети, къпане в морска вода, боядисване или често химическо къдрене.

За да се запълни дефицита на кератин в косата може да ви помогне козметична серия “Кератин Актив”

 

Активен кератин интензивно насища, опазва и възстановява структурата на косъма, намалява на цъфтежа и възвръща красотата.

Кератинът - естествен протеин, който е основният компонент на структурата на косъма, той снабдява космените фоликули с хранителни вещества, предотвратява късането на косата, стимулира растежа и й придава сила и ослепителен блясък.Защитава косата от слънчевите лъчи, студ, вятър и морска или хлорирана вода .

Табличен вид

Продукти

Keratin Active

Перфектно почиства косата от замърсяване, възстановява и укрепва кутикулата на косъма, придава здравословен добре поддържан външен вид.

Цена: 10.00лв.
Няма наличност

Лосион двуфазен с кератин “Възстановяване и блясък”

Предназначен за бърза ефективна грижа за косата. Благодарение на уникалната си формула с ултра-дифузер лосион мигновено и равномерно се разпределя по цялата дължина на косата.

Цена: 12.00лв.
Няма наличност

Серум за коса с кератин “Възстановяващ”

Специално създаден за интензивна грижа за косата. Неговата уникална формула дълбоко подхранва и възстановява повърхността на косата, запълва изгубената кератин.

Цена: 10.00лв.
Няма наличност

Масло репей с кератин за коса

Цена: 9.00лв.
Няма наличност
Предишна1Следваща Страница 1 от 1

Нови продукти