Добре дошли в нашия магазин!

Последни новини

Хинап

Хинапът (китайската фурма) или още познат като Жожобе, е в петицата на най-полезните растения в света. Особено високо е съдържанието на Витамин С, което превъзхожда това на признатите „лидери” – кивито, лимоните, портокалите и касиса в порядъка от 10 до 20 пъти, което укрепва организма и подсилва имунната система. Съдържа също така и Витамините А и В2. Богат е на йод, кобалт, калций, фосфор и желязо. Добър източник на естествени антиоксиданти и 18 от най-важните аминокиселини.

 

Табличен вид

Продукти

Негазирана напитка от Хинап

Сокът от Хинап е натурална, растителна и полезна напитка с естествено съдържание на Витамин С
Цена: 1.60лв.
Брой:

Хинап с Кашу

Сушените плодове Хинап този път идват в комбинация с кашу, което ги прави питателно и балансирано хапване докато сме в движение. Могат да се консумират като закуска, след спорт, в комбинация с чай или по време на път.
Цена: 5.40лв.
Брой:

Хинап с Бадеми

Сушените плодове Хинап този път идват в комбинация с бадем, което ги прави питателно и балансирано хапване докато сме в движение. Могат да се консумират като закуска, след спорт, в комбинация с чай или по време на път.

Цена: 5.00лв.
Брой:

Хинап с Орех

Сушените плодове Хинап този път идват в комбинация с орех, което ги прави питателно и балансирано хапване докато сме в движение. Могат да се консумират като закуска, след спорт, в комбинация с чай или по време на път.

Цена: 5.40лв.
Брой:

Сушен Хинап

Сушените плодове Хинап са питателни и естествено сладки. Могат да се консумират като закуска, добавка в супи, ястия, тестени изделия и смутита.

Цена: 4.90лв.
Брой:

Хрупкави кръгчета от Хинап

Сушените кръгчета от Хинап са хрупкави, питателни и естествено сладки. Могат да се консумират като закуска, добавка в супи, ястия, тестени изделия и смутита.

Цена: 4.90лв.
Брой:

Гранули от Хинап

Гранулите от Хинап са чудесна добавка към смутита, при направата на тестени изделия, супи или енергийни топчета, добавяйки естествена сладост и хранителни вещества.Могат да се консумират като, добавка в супи, смутита, за приготовление на тестенуи изделия или енергийни топчета.

Цена: 4.00лв.
Брой:

Хрупкави парченца от Хинап

Хрупкавите парченца от Хинап може да поръсите към Вашата храна, като те ще и предадат хрупкавост, естествена сладост и удоволствие. Могат да се консумират като, добавка в супи, ястия, в комбинация с кисело мляко, поръсени върху десерти или с чай.
Цена: 4.00лв.
Брой:
Предишна1Следваща Страница 1 от 1

Количка

Количката е празна.

Нови продукти