Добре дошли в нашия магазин!

Последни новини

CPG

CPG

54 продуктa открити от CPG

Табличен вид

Продукти

Масло от Гроздови Семки

100%  натурално масло от Гроздови семки, студено пресовано.

Цена: 14.00лв.
Няма наличност

Масло от Жасмин

Жасмин- Кралят на ароматите.

100% натурално масло от Жасмин, студено пресовано.

Според Даниел Риман (в "Библия на ароматерапията") маслото от жасмин не играе особенна роля в ароматерапията, но "несъмнено уханието му е толкова прекрасно, че самото вдъхване може да влияе благотворно на настроението". Според него също жасминът трябва да се държи по-далеч от спалнята, защото действа стимулиращо и ще ви държи будни. Странното е обаче, че жасминът се включва и в някой ароматерапевтични рецепти срещу безсъние и за успокоение. Изглежда, че хората реагират различно на съставките, съдържащи се в цветовете му.

 

Направете си жасминов чай, разпръснете масло с дифузер във въздуха или го разтворете в масло носител, например бадемово масло и се масажирайте с него - открийте как този противоречив аромат действа на вас и му се наслаждавайте. Със сигурност няма да останете безразлични!

Цена: 25.00лв.
Брой:

Масло от Нар

100% натурално масло от Нар (Pomegranate Seed Oil), студено пресовано.

♦ Най- силният антиоксидант

Маслото от нар е богат източник на витмини С и В5, полифеноли, фитоестрогени, желязо, калий и мастни киселини, и съдържа 3 пъти повече антиоксиданти от червеното вино и зеления чай. Може да се прилага външно и вътрешно, като хранителна добавка или диетичен продукт, директно или в комбинация с други козметични и лечебни съставки.
 
Заради изобилието от мастни киселини (най-вече Омега 5) в състава му, маслото от нар действа изключително благотворно и на косата. То се включва в множество продукти за коса, включително в домашно приготвени средства, защото възвръща блясъка, подхранва и съживява изтощената и увредена коса, стимулира растежа, балансира pH на скалпа и го хидратира в дълбочина, предпазва косъма от вредните химикали и замърсяванията в околната среда и му придава копринена гладкост.
Цена: 20.00лв.
Брой:

Розово Масло спрей

100% натурално Розово масло ( Rosa Damascena)  от Сирия, студено пресовано.

Родината на Rosa Damascena е Азия.

Как попада в България:

Според старите хроники, първите рози били внесени в Тракия от гарнизоните на Александър Велики. Истинската история на българската роза,обаче започва доста по-късно. Легендата разказва, че през XVI век един турски големец донасъл със себе си растение, което той много харесал по време на посещението си в гр. Дамаск. Той започнал да я отгежда и й дал името Роза Дамасцена, в чест на родния й град. Когато султанът видял това растение,той бил опиянен от красотата му и заповядал, през 1593 г. да се започне неговото масово отглеждане за нуждите на двореца.Тази заповед поставила началото на така наречената днес Розова долина в България.

Цена: 35.00лв.
Няма наличност

Масло от Циперус / Галингале/

100% натурално масло от Галингале ( Alpinia Galanga), студено пресовано.

Цена: 12.00лв.
Няма наличност

Масло от Диневи Семки

100% натурално масло от Диневи семки, студено пресовано.

Цена: 18.00лв.
Няма наличност

Масло от Мирта

100% натурално масло от Мирта, студено пресовано.

Цена: 10.00лв.
Няма наличност

Масло от Жожоба

100% натурално масло от Жожоба, студено пресовано.

Маслото от жожоба днес е много модерно в козметологията средство. Това е уникално масло, по свойства аналогично на спермацета, и няма равно на себе си по химичен състав в растителния свят. Използва се от хилядолетия. Намерените в египетските пирамиди образци от масло от жожоба напълно са съхранили свойствата си. Маслото не е масло като другите, а представлява  течен восък, получен по метода на студеното пресоване от вид орехи, виреещи в Аризона , Калифорния, Мексико и Тибет. Свойствата на маслото от жожоба са обусловени от влизащите в състава му аминокиселини – протеин, който напомня колаген и е восъкообразно вещество. Ценността на маслото е и в това, че то е много устойчиво на окисляване (гранясване) и е много подходящо за технологията на производство на козметични средства.

Цена: 20.00лв.
Няма наличност

Масло от Алое Вера

100% натурално масло от Алое вера, студено пресовано.

Цена: 10.00лв.
Няма наличност

Масло от Вечерна Иглика

100% натурално масло от Вечерна иглика ( Primrose oil)

Латинското название - Oenothera biennis

Костната и нервна система

♦ Сърдечно-съдовата система

♦ Хормонален баланс

♦ противовъзпалителните и имунни реакции

Цена: 15.00лв.
Няма наличност
Предишна1 2 3 4 5 6Следваща Страница 1 от 6

Количка

Количката е празна.

Нови продукти