Добре дошли в нашия магазин!

Категории

Последни новини

Диатомична пръст (диатомит)

Описание

Диатомичната пръст доставя на организма биологично усвоим силиций, съдържа 92% амфорен силициев диоксид.

  • Код: DI-001
  • Тегло: 0.250 кг
Цена: 16.00лв.
Брой:
Изпратете на приятел Оценете продукта Добави в списъка с желания

Диатомична пръст (диатомит) Силиций - човек не може да живее без него.

С какво може да ти помогне Диатомитът Перма Гард?
- перфектен източник на биологичен усвоим силиций
- почиства организма от чревни шлаки
- здрава коса, нокти
- здрави стави, хрущяли, съединителна тъкан
- поправя обмяната на веществата
- стройна фигура
- неутрално Ph
 
Какво е диатомитът Перма Гард?
Диатомитът, наричан още диатомична пръст (инфузорна пръст), представлява екзоскелети на едноклетъчните водорасли диатомеи (вид фитопланктон). Образува се е като утайка в езера и морета.Аморфната диатомична пръст Перма Гард се добива от сладководни залежи в New Mexico, USA и е с уникални качество и чистота. Съдържа не повече от 1% кристален силициев диоксид.
 
Диатомичната пръст, приета с вода, взаимодейства със стомашните сокове, в резултат на което се образува биологично активната ортосилициева киселина, която е много лесно усвоима от организма. Аморфичната диатомична пръст Перма Гуард има всички необходими сертификати в САЩ, Канада и Европа, утвърждаващи я като хранителен продукт.
 
В ЕС е допусната като добавка в продукцията на храна за бебета и малки деца.
 
Детокс на организма
Природата ни изненадва със сложността на структурата на микроскопичните диатомеи. Живеем в токсична среда. Най-лесния метод за подпомагане на организма е премахването на токсините - причината за здравните проблеми. Единична доза диатомична пръст съдържа милиони отрицателно заредени екзоскелети на диатомеи.Те привличат положително заредените бактерии, протозои, вируси, ендотоксини, пестициди, остатъци от лекарства, бактерии E-Coli и тежки метали, свързвайки ги в цилиндричната структура на диатомичните екзоскелети. Веднъж "прихванати", те се изхвърлят от организма, без да го натоварват.
 
Допълнително, екзоскелетните цилиндърчета, преминавайка в ненарушена форма през храносмилателния тракт, го изчистват от шлаките по безопасен за лигавиците и чревните стени начин. След няколкомесечен прием на диатомична пръст стените на червата са чисти и могат ефективно да възприемат хранитените вещества, които им доставяме с храната. Детоксикацията подсилва имунната система, благодарение на което организма по-добре се отбранява срещу паразити и болести.
 
По-добър метаболизъм - по-стройна фигура
Хората с наднормено тегло най-често имат забавена обмяна на веществата. благодарение на детоксикацията на храносмилателната система и общото изчистване на организма и неговото подсилване, възвръщаме натуралния баланс и виталните сили. Чистият организъм лесно се справя с всяко предизвикателство.
 
Аморфния диатомит е натурален източник на силиций
Част от екзоскелетите на диатомеите метаболизира в храносмилателната система, променяйки химическата си форма от силикат (силициев диоксид) в биологично активна ортосилициева киселина. Последната е от изключително значение за целия организъм:
- намаляват болките в гърба и ставите;
- увеличават се виталността, имунитета и доброто самочувствие;
- намаляват кожните проблеми (псориазис, обрив);
- намаля артрита;
- подобрява срастването на раните;
- предпазва от заболявания на горните дихателни пътища;
- намаляват хранителните алергии;
- предпазва от увеличаване на кръвното налягане;
- елиминира запека;
- намаля безсънието;
- подобрява срастването на костни счупвания.
 
Силиций - човек не може да живее без него
Едно време, живеейки близо до природата, човек е имал силиций в изобилие (изворна вода, растителна храна, отглеждана без изкуствени торове и пестициди, които блокират възприемането на силиций от растенията, не е имало отглеждане на зеленчуци без контакт със земята т.н.). Според препоръките на специалистите, човешкия организъм се нуждае от минимум 55мг чист силиций дневно през целия си живот. В днешно време, според учените, плодовете и зеленчуците ни доставят по-малко от 1/5 от това количество силиций. Нека да помним също, че част от получения силиций всекидневно губим с урината. А силиция е абсолютно незаменим микроелемент за запазване на здравето.
 
Как се използва Диетомичната пръст Перма Гард?
Започнете с прием сутрин, на гладно, на една чаена лъжичка диатомична пръст Перма Гард размешана в чаша вода.
Увеличавайте постепенно дозата, докато стигнете две равни супени лъжици диатомит на чаша вода.
Диатомичната пръст може да бъде приемана непрекъснато. За деца дозата е една чаена лъжичка диатомична пръст на чаша вода.
 
Опаковка: 250 гр. (50 дневни дози)
Произход: САЩ