Добре дошли в нашия магазин!

Категории

Последни новини

Карела и джамун сок 500 мл.

Описание

Този концентриран сок нормализира кръвната захар за 20 мин. При тествания на продукта и измерване преди употреба и 23 мин. след употреба на 30 мл. от сока, разтворени в чаша вода /200 мл./, резултатът е стойности, които са в референтни граници. Преди употребата повечето от участниците в пробното тестване са с резултати около 3 пъти над нормата. Влезте във форма за 20 мин.!

  • Код: au-0035
  • Тегло: 0.500 кг
Цена: 25.00лв.
Брой:
Изпратете на приятел Оценете продукта Добави в списъка с желания
Тоник при диабет! Този уникален, концентриран и изцяло натурален сок е комбинация от Горчив пъпеш по – известен като Карела и плодът на Джамун. Плодовете са събирани от собствени плантации на Гудкеър Фарма в полите на Хималаите в естествената среда на растенията. Т. нар. „wildly harvested herbs“ или „диворастящи растения“ са най-високият клас, защото в тях са запазени есенциални вещества, които дават силата на растенията и обикновенно липсват в широко разпространените „био“ и „органик“ продукти. Именно за това сокът постига изключително висока ефективност при контрол нивата на кръвната захар.
Карелата намира приложение в древната индийска медицина – Аюрведа. Поради силния горчив вкус тя стимулира храносмилателната система и повлиява благоприятно за естествена проходимост. Плодовете на Карелата се препоръчват като тонизиращо и стимулиращо средство.
Плодът на Джамун/индийска къпина е богат на въглехидрати, минерали и витамини. Съдържа още много и различни минерали, като магнезий, цинк, желязо, калций, натрий и калий. Наличието на оксалова киселина, танинова киселина и някои алкалоиди са причина за трапчивия вкус, който плодът има. Индийската къпина спомага за доброто функциониране на черния дроб, помага за нормалното храносмилане и има охлаждащо дейтсвие. Повлиява благоприятно за нормални нива на кръвната захар.
Действието на двата плода комбинирано дава следните благоприятни ефекти: За нормално произвеждане на храносмилателни ензими от черния дроб, за производство на инсулин от панкреаса, за нормални нива на кръвната захар, за нормално кръвно налягане, нормално храносмилателне, за нормално протичане на месечни периоди при жените, прекрасен апетайзер, за нормална проходимост на дебелото черво, премахва хемороиди, за чистота на червата, за чистота на кръвта, за чиста, гладка, естествена, здрава и сияйна кожа, експекторант, който благоприятно повлиява за нормална функция на белите дробове!
Този сок ще предотврати проявяването на неблагоприятните последици от диабета. Не оставяайте възможност на завишената кръвна захар да увреди вашият организъм. Можете да елиминирате наднормената захар само с 60 мл. на ден. При завишени нива на кръвната захар или близки до граничните стойности ежедневната консумация на Карела и Джамун Сок е Вашия подарък за тялото Ви!
 
Състав: Karela & Jamun
 
Начин на употреба: 30 мл. два пъти дневно в чаша вода.

Количка

Количката е празна.

Нови продукти

Скоро разглеждани