Добре дошли в нашия магазин!

Категории

Последни новини

Търси

Промени критериите за търсене Табличен вид

Продукти

Класически сапун "Алепо"

Прекрасен натурален сапун. Подхранва, овлажнява и освежава кожата, подобрява нейният цвят. Зехтинът и лавровото масло правят кожата по-гладка и нежна.

Цена: 4.00лв.
Брой:

Сапун "Алепо" с хума и амбра

Нежен и полезен за кожата и за косата. Меко почиства, успокоява и подхранва. Амбрата тонизира кожата, помага при акне, а също така има уникален естествен аромат. Прави косата ви мека и пухкава. При продължителна употреба кожата става по-гладка и блестяща, свежа и млада. Има терапевтичен ефект, помага срещу пърхот и стимулира растежа на косата.

Цена: 27.00лв.
Няма наличност

Сапун "Алепо" с връзка

Прекрасен класически сапун "Алепо" с оригинален дизайн. Регенирира и подхранва кожата, лавровото масло има естествени антибактериални свойства.

Цена: 4.00лв.
Няма наличност

Сапун "Мини Колекция"

Невероятен сапун от зехтин и лаврово масло. Освежава, тонизира, действа антисептично, подмладява кожата, подхранва косата.

Цена: 5.00лв.
Брой:

Сапун "Алепо" с червена глина

Червената глина  е "тайното оръжие" на ориенталски красавици. Съдържа уникален комплекс от минерали. Бадемово масло е богато на витамини А и Е, изглаждат омекотяват и регенерират кожата. 

Цена: 4.50лв.
Няма наличност

Масло от Жасмин

100% натурално, студено пресовано.

Според Даниел Риман (в "Библия на ароматерапията") маслото от жасмин не играе особенна роля в ароматерапията, но "несъмнено уханието му е толкова прекрасно, че самото вдъхване може да влияе благотворно на настроението". Според него също жасминът трябва да се държи по-далеч от спалнята, защото действа стимулиращо и ще ви държи будни. Странното е обаче, че жасминът се включва и в някой ароматерапевтични рецепти срещу безсъние и за успокоение. Изглежда, че хората реагират различно на съставките, съдържащи се в цветовете му.

Направете си жасминов чай, разпръснете масло с дифузер във въздуха или го разтворете в масло носител, например бадемово масло и се масажирайте с него - открийте как този противоречив аромат действа на вас и му се наслаждавайте. Със сигурност няма да останете безразлични!

Цена: 25.00лв.
Брой:

Масло от Нар

100% натурално, студено пресовано. Най-силният антиоксидант

Маслото от нар е богат източник на витмини С и В5, полифеноли, фитоестрогени, желязо, калий и мастни киселини, и съдържа 3 пъти повече антиоксиданти от червеното вино и зеления чай. Може да се прилага външно и вътрешно, като хранителна добавка или диетичен продукт, директно или в комбинация с други козметични и лечебни съставки.
Цена: 20.00лв.
Брой:

Масло от Лук

100% натурално, студено пресовано.

Цена: 15.00лв.
Няма наличност

Розово Масло

100% натурално масло от Rosa Damascena от Сирия, студено пресовано.

Родината на Rosa Damascena е Азия. Как попада в България:

Според старите хроники, първите рози били внесени в Тракия от гарнизоните на Александър Велики. Истинската история на българската роза,обаче започва доста по-късно. Легендата разказва, че през XVI век един турски големец донасъл със себе си растение, което той много харесал по време на посещението си в гр. Дамаск. Той започнал да я отгежда и й дал името Роза Дамасцена, в чест на родния й град. Когато султанът видял това растение,той бил опиянен от красотата му и заповядал, през 1593 г. да се започне неговото масово отглеждане за нуждите на двореца.Тази заповед поставила началото на така наречената днес Розова долина в България.

Цена: 25.00лв.
Брой:

Масло от Евкалипт

100% натурално, студено пресовано.

Първи открили лечебните свойства на евкалипта, най-високото широколистно дърво на Земята, австралийските аборигени. Те привързвали листа от евкалипт около рана за да предотвратят инфектирането й и да ускорят зарастването. Евкалиптът изиграл голяма роля в борбата с епидемиите от малария. Евкалипта бил наричан  “дърво на живота”, “елмаз на лесовете”, “дърво на чудесата”.

Цена: 15.00лв.
Няма наличност
Предишна1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Следваща Страница 1 от 26